Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Za Vas, posebno iznenađenje, samo ovih nekoliko dana:

Dva neodoljiva seta iz linije Toplih kupka i esencija ..."Voljeti se"!  I puno “obavijajućih nota” i, za Vas, “Pravi eliksiri zdravlja” koje potpisuje Just!

A da bismo Vam zahvalili na Vašoj vjernosti, poseban proizvod na poklon.

 

Posebna prodaja

Jeste li već razmišljali o svom daru za Valentinovo… ili o idejama za poklon za svaku priliku? Evo fantastične dvostruke promocije koja Vam donosi dva izvanredna seta iz linije Toplih kupki i esencija: Posebnu Prodaju “Voljeti se”! 

U ovoj izvanrednoj promotivnoj akciji dostupna su po dvije kombinacije iz linije Toplih  kupki i esencija, u specijalnom formatu, svaki u kompletu s toaletnom torbicom marke Mandarina Duck i slatkom spužvicom u obliku srca:

  • za pronalazak više snage i energije pomoću tople vode, odaberite set koji sadrži Alpsku kupku (75 ml), Esenciju majčine dušice (50 ml) i crnu toaletnu torbicu marke Mandarina Duck s bočnom ručkom i spužvicom;
  • da biste maksimalno uživali u opuštajućem i smirujućem učinku tople kupke, odaberite set s Relaksirajućom kupkom (75 ml) i Esencijom od matičnjaka (50 ml) u kompletu s kompaktnom toaletnom torbicom marke Mandarina Duck u biserno sivoj boji i spužvicom.

Dva seta za odabrati… ili još bolje kupiti oba: svaki set dostupan Vam je samo ovih nekoliko dana u sklopu Posebne Prodaje za 185kn.

 

Posebna prodaja

Dopustite da Vas iznenadi najnoviji gel za tuširanje, nježan za kožu, s toplim orijentalnim mirisom: na bazi esencijalnog ulja palmarose i ekstrakata smirne i tamjana, obavijajući Vas svojim osebujnim, toplim i profinjenim mirisnim notama!

Gel za tuširanje Palmarosa, tamjan i smirna (250 ml) dostupan je samo ovih nekoliko dana u sklopu Posebne Prodaje za 155 kn.

Posebna prodaja

Kada je hladno, esencijalna ulja su odlični saveznici... posebno u kombinaciji s toplom vodom! Zato Vam Just predlaže...
Esencijalno ulje komorača, iznimno dostupan danas, nježnog mirisa koji budi pročišćavajuće osjećaje;
Eukaliptus, balsamična mješavina 7 biljaka s eukaliptusom u srcu;
Inhalator*: da biste iskoristili blagodati pare koja se oslobađa iz tople vode i tako pospješili nesmetano disanje. S dodatnim “touchom”: dolazi u eko vrećicom izrađenom od R-Pet materijala, dobivenom recikliranjem plastične boce od pola litre: praktična i ekološka!

Dva Esencijalna ulja (10 ml svaki) i inhalator* s eko-vrećicom dostupni su Vam samo ovih par dana u sklopu Posebne Prodaje za 210 kn.

Pažljivo pročitati upozorenja i upute o korištenju.

Posebna prodaja

Bogata i dragocjena mast na bazi esencijalnih ulja i ekstrakata planinskog bilja idealna je za masaže: otkrijte balsamičan osjećaj dobrostanja koji evocira Balzam s alpskim biljem ...neophodan i vrlo ugodan zimi!  

Balzam s alpskim biljem (13 ml) dostupan je samo ovih par dana u sklopu Posebne Prodaje za 120 kn.

Super dar

Samo za vas, evo izvanredne promocije da biste dobili svoje omiljene Kreme: Superdar “Pravi eliksiri zdravlja”.

Samo ovih par dana, slijedeći upute mogli biste dobiti 3 Dermoaktivne kreme po Vašem izboru u originalnoj i simpatičnoj ukrasnoj kutiji.

Kako možete iskoristiti ovu izvanrednu priliku? Na raspolaganju smo Vam za sve upute! 

Dar zahvalnosti

A da bismo Vam zahvalili na Vašoj vjernosti, Just Vam posvećuje poklonizvanredan Sprej za usta, u posebnom formatu od 1,5 ml.

Njegova dragocjena formula sa sjemenkama lana i 6 esencijalnih ulja iznenadit će Vas svojim hidratantnim, umirujućim i osvježavajućim djelovanjem, protiv suhoće u ustima i lošeg zadaha.

Možete ga dobiti do isteka zaliha: doznajte kako ga možete dobiti na poklon! 

Posebna prodaja

Roll-on Gardenija i Jasmin

Danas više nego ikada, željeli biste više mira i vedrine? Obratite se Justovoj Prirodi!

Samo ovih nekoliko dana dostupan je Roll-on Gardenija i Jasmin koji, nježnim dodirom kože, pospješuje stvaranje osjećaja mira i spokoja: zahvaljujući njegovoj originalnoj mješavini intenzivnog cvjetnog mirisa na bazi esencijalnih ulja poznatih po njihovim umirujućim svojstvima, poput gardenije, jasmina i limbe, i onih poznatih po harmonizirajućim svojstvima, poput naranče i pačulija. Savršen je za nositi uvijek sa sobom: kontaktirajte nas da biste ga imali!

Roll-on Gardenija i Jasmin (10 ml) je u Posebnoj Prodaji po cijeni od 170 kn.

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.