Priroda, tradicija, znanost i znanje.

Za vas posebno iznenađenje, samo ovih nekoliko dana:

Za vas posebno iznenađenje, samo ovih nekoliko dana:

cvate poezija Božića, s 3 najočekivanija Justova seta dostupna samo ovih nekoliko dana!

I sazanjte još kako možete primiti na poklon: ekskluzivan Justov Kalendar za 2020. godinu …. godinu čiste poezije!

Čekamo vas “Pod sretnom zvijezdom”!

Dođite i iskusite s nama emocije Justove božićne izložbe: blagdanska atmosfera u znaku Justa sprema se oduševiti najveće gradove od 5. do 17. studenog s nizom posebnih događaja i to “Pod sretnom zvijezdom - Božić by Just 2019.”.

Tu ćetenaći savršene ideje za poklon za sve voljene osobe te ćete otkriti novosti, prednosti i prilike koje pruža Justov svijet... počevši od malog  dara zahvalnosti koji ćete primiti odmah po dolasku!

Kako biste prisustvovali Justovoj božićnoj izložbi, nazovite svog Promotera ili nas odmah kontaktirajte on-line. Čekamo vas!

 

 

 

 

Samo ovih nekoliko dana: Set “Poezija svakodnevnice”

Pokloni jedinstveno blagostanje za nošenje uvijek sa sobom s 3 obožavana proizvoda u posebnom formatu od 30 ml: Tea Tee krema, Krema od majčine dušice, Pedicream krema za stopala. Uključuje dva neodoljiva artikla brenda Cruciani: kozmetičku torbicu i ogrlicu s privjeskom djeteline.

Uvijek poželjan znak pažnje, a pruža koži svakodnevnu njegu za sjajnu zimu!  

Samo ovih nekoliko dana: Set “Stihovi za njega”

Set stvoren samo za njega: blago energije i svježine, ciljano isključivo za mušku kožu: Hidratantna krema za lice(30 ml) i praktičan Gel za tuširanje (100 ml), s double-face kapom od pletiva i flisa. 

Poklon muškog karaktera, za najbolje moguće godišnje doba. 

Samo ovih nekoliko dana: Set “Poezija emocija”

U jedinstvenom setu, prestižni znakovi pažnje za nezaboravne blagdane: Antistres Roll-on (5 ml) za nošenje uvijek sa sobom, jedinstvena Krema od lavande (60 ml) i izvanredna Relax pjena za tijelo(100 ml) za posve nov, nježni cvjetni dodir, uz roler za masažu s duplim valjkom od žada.

Dragocjen dar, kojim se zasigurno ostavlja dobar dojam!   

Saznajte kako …

... možete primiti na dar Justov Kalendar za 2020. godinu!

Otkrijte svih 12 stranica koje će uljepšati vaš dom s originalnim slikama  s florealnim motivima i podariti vam najljepše poetske stihove.

Podarite si godinu čiste poezije s najnovijim kolekcijskim kalendarom ... i požurite: raspoloživ je do isteka zaliha.

 

Kontakt

Zatraži kontakt radi informacija

Prijavite se na newsletter

Slanjem zahtjeva dajem svoju suglasnost za obradu mojih osobnih podataka, u svrhu slanja newslettera na e-mail, sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka. Pročitajte Izjavu o zaštiti osobnih podataka.